Over ons
Welkom bij Paulo Bellini,

Vakmanschap uit Portugal


Beste (toekomstige) relatie,

Zo’n vijftien jaar geleden begonnen vanuit onze passie voor schoenen is Paulo Bellini  uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige collectie herenschoenen. De totstandkoming ervan is mede gebaseerd op onze eigen ervaring in het schoenenvak. Want al meer dan 30 jaar is Peter Holtkamp Modeschoenen een begrip in Losser. 

Onderscheidend
Paulo Bellini is de geklede, trendy schoen onder een business suit of trouwpak, maar ook de sportieve sneaker en leren boot voor een meer casual look. Altijd in de laatste modekleuren en mede onderscheidend door de uitstekende pasvorm (G t/m K leest). De geklede schoen is er zelfs in een aantal modellen met uitneembaar voetbed. En we gebruiken alleen de beste Italiaanse leersoorten. Verkrijgbaar van maat 35 tot en met 48 (voor een aantal modellen tot maat 50). 

Drie inkoopconcepten
Momenteel doen we zaken met partners in heel Europa. De collecties komen tot stand in samenwerking met leveranciers en producenten in Portugal. De schoenen worden daar ook door vakmensen gemaakt. 


Paulo Bellini biedt u drie verschillende concepten: inkoop op maat, de shop-in-shop formule (met name voor kledingzaken interessant) en de mogelijkheid om uw eigen ‘private label’ te laten ontwerpen en produceren. 


Flexibel
Het retaillandschap is, mede door de explosieve groei van online aankopen, volop in beweging en zal dat de komende jaren ook blijven. Paulo Bellini biedt u de mogelijkheid hier op een flexibele manier op in te spelen. Want:

  • U bent niet gebonden aan een minimale afname;
  • Uw bestelling is vrij indeelbaar;
  • En de collecties zijn bijna volledig uit voorraad leverbaar.

Kortom: een trendy en kwalitatief hoogwaardige schoen tegen aantrekkelijke inkoopvoorwaarden. We hopen u binnenkort te spreken of te ontmoeten! 

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen.